Sobe GORENJE EC6565XPA

Gorenje

75990LEKË

Marka: GORENJE
Modeli:EC6565XPA
Klasi i energjise:A⁺
Lloji:Elektrike
Ngjyra:Ngjyra e celikut
Ngjyra e dorezës: Ngjyra e çelikut
Materiali i panelit te kontrollit Çelik inox dhe xham
Materiali i derës: Derë xhami
Forma e butonave: Celesa qe futen brenda
Volumi i furrës: 71 L
Madhësia e tavës më të madhe për pjekje: 1.316 cm²
Përmasat e produktit:60 × 85 × 60 cm
Fuqia:10.300 W