Makinetë buke GORENJE BM1400E

Gorenje

16990LEKË

Marka:GORENJE
Modeli:BM1400E
Numri i formave të bukës:2
Madhësia e bukës:2
Madhësia e zgjedhur për bukën:1.000 - 1.400 g
Numri i progarmeve:12
Program për fryrjen e brumit:Po
Sinjal zanor:Po
Rifillim i pjekjes në rast të ndërprerjes së energjisë:Po
Tregues blu i operimit:Po
Kupë për masë dhe lugë shtesë për masë:Po
Karkasa:Plastik e metalik
Gjatesia e kabllit:1,0m
Përmasat e produktit (Gj x L x Th):40 × 27 × 30,5 cm
Fuqia:815 W