Lavatrice GORENJE WT61082

Gorenje

43990LEKË

Marka:GORENJE
Modeli:WT61082
Klasi i energjisë: A ⁺
Rendimenti i shtrydhjes: D
Ngjyra: E bardhe
Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës (rpm): 800 rrotullime për minutë RPM
Ngarkesa e larjes: 6 Kg
Volumi i tamburit (kazanit): 42 L
Numri i programeve:18 Programe
Programet bazë: Të pambukta, Sintetike, Delikatet dhe të mëndafshtat, Te leshta, QuickWash - Larje e shpejte, Larje me dore
Përmasat e produktit:40 × 90 × 60 cm
Fuqia: 2.100 W