Lavatrice GORENJE WP70S3

Gorenje

40490LEKË

Marka:GORENJE
Modeli:WP70S3
Klasi i energjisë: A ⁺ ⁺ ⁺
Rendimenti i shtrydhjes: C
Ngjyra: E bardhe
Shpejtësia e rrutullimit të centrifugës (rpm): 1.000 rrotullime për minutë RPM
Ngarkesa e larjes: 7 Kg
Volumi i tamburit (kazanit): 49 L
Tipi i ekranit:Ekran LCD
Numri i programeve:16 Programe
Programet bazë: Të pambukta, Sintetike, Delikatet dhe të mëndafshtat, Te leshta, QuickWash - Larje e shpejte, Larje me dore
Programet e veçanta:Anti Alergjik / Larje e shpejtë 20 min
Mënyrat e larjes:Normale, Ekonomike, Larje e shpejte
Përmasat e produktit:60 × 85 × 46,5 cm
Fuqia: 2.000 W