Kondicioner HISENSE TG35VE00G/TG35VE00W

Hisense

76990LEKË

Marka:HISENSE
Modeli:TG35VE00G/TG35VE00W
Konsumi i energjisë:A ++ / A +
Performanca:
Kapaciteti ftohës (kW):3.5
Kapaciteti i ngrohjes (kW): 4
Niveli i zhurmës:56-19/40dB (A)
Ndjeshmëria:Sensori i brendshëm i telekomandës është në gjendje të zbulojë temperaturën përreth dhe të transmetojë këtë informacion në njësinë e brendshme. Më pas bëhet përshtatja e temperaturës për të siguruar rehatin maksimale në shtëpit tuaja.
Rehati 360 °Fletët e njësisë së brendshme mund të lëkunden jo vetëm horizontalisht por edhe vertikalisht. Shpërndarja e ajrit (e nxehtë ose e freskët) është kështu më homogjene, duke siguruar rehati absolute.
5 Nivelet e shpejtësisë së ventilatorit:Mundësia e komandimit të shpejtësisë së ventilatorit në 5 nivele të ndryshme lejon një kontroll më të saktë të sasisë së ajrit të futur në mjedis dhe zhurmës.
Specifikime:
Kontroll WiFi (opsional)Po
Njësi universale për mono dhe shumë sistemePo
Funksion SmartPo
Ekran LEDPo
Gaz ftohës: R32
Funksioni i gjumitPo
Filter Anti-BakterialPo
Anti-mykPo
InverterPo