Aspirator GORENJE TH64E4BG

Gorenje

19990LEKË

Marka: GORENJE
Modeli:TH64E4BG
Klasi i energjise:C
Lloji:Nxjerrës dhe riciklues
Ngjyra e gypit(oxhakut):E zezë
Diametri i tubit të ventilimit:15 cm
Njësia komandimit:Me prekje
Numri i shkallëve të ventilimit:3
Përmasat e produktit:60 × 17 × 30,6 cm
Fuqia:135 W
Numri i ndriçimeve: 2