Aspirator GORENJE TH62E3X

Gorenje

13990LEKË

Marka: GORENJE
Modeli:TH62E3X
Klasi i energjise:C
Lloji:Nxjerrës dhe riciklues
Ngjyra e gypit(oxhakut):Çelik inox
Diametri i tubit të ventilimit:15 cm
Njësia komandimit:Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit:3
Përmasat e produktit:60 × 17 × 30,6 cm
Fuqia:110 W
Tipi i llampës: LED
Numri i ndriçimeve: 1