Aspirator GORENJE BHP923E13X

Gorenje

27990LEKË

Marka: GORENJE
Modeli:BHP923E13X
Klasi i energjise:B
Lloji:Nxjerrës dhe riciklues
Ngjyra e gypit(oxhakut):Çelik inox
Diametri i tubit të ventilimit:15 cm
Njësia komandimit:Butona të thjeshtë për komandim të lehtë
Numri i shkallëve të ventilimit:3
Përmasat e produktit:90 × 31 × 30,5 cm
Fuqia:246 W
Numri i ndriçimeve: 2